|
| Autor | Poruka |
|---|
bohm
Broj postova: 5 Join date: 2011-07-28 Age: 19 Lokacija: Mostar
 | Naslov komentara: Kako izvrisiti prijavu Sat Jul 30, 2011 5:37 pm | |
| Kako konkurisati za admina !!!! Otvorite Novi Topic upisete Konkurs za admina a ispod popunite slijedece :
-Nick : -Godište : -Ime i Prezime : -Koliko dnevno provodite na serveru : -Zašto Baš Vi admin ? : -Conntact (FB) : -Reklama(mjesta na kojima ste reklamirali CS All iN All STaRS): -Demo(nije obavezan, al je VELIKU PLUS):
*Svaka prijava koja ne bude pisana po ovim uputama bit' će odbijena tj Izbrisana ! |
|
 | |
PrO.sTiTuTkA

Broj postova: 1 Join date: 2011-08-11
 | Naslov komentara: Re: Kako izvrisiti prijavu Thu Aug 11, 2011 10:20 pm | |
| PrO.sTiTuTkA 96 GOD DRAGO OBRADOVIC 5 DO 6 SATI IMAM ISKUSTVA U KOMANDAMA POSTO SAM ADMIN NA JOS JEDNOM SRW.ADMINI NA OVOM SRW SU SUPER KAO I DRUSTVU TE JAKO ZELIM ADMINA. DRAGO MOCNI OBRADOVIC SLIKA MACKA IZ SHREKA NA FEJSU NA GRUPAMA I STRANICAM C.S 1.6 SORRY ALI NEMAM DEMO  |
|
 | |
UDAR GROMA

Broj postova: 2 Join date: 2011-08-13
 | Naslov komentara: Re: Kako izvrisiti prijavu Sun Aug 14, 2011 9:52 am | |
| -Nick :UDAR GROMA-.? -Godište :96 -Ime i Prezime :Patrick Bosnjak -Koliko dnevno provodite na serveru : 4, 5 sati.. -Zašto Baš Vi admin ? :imam iskustva, redovan i znam komande.. -Conntact (FB) :Patrick Bosnajk(hala madrid) -Reklama(mjesta na kojima ste reklamirali CS All iN All STaRS):MoNeT Lan Arena , :::Zuja je Zakon::: i [ozujsko zuja je zakon] , te sam prijateljima govorio.. -Demo(nije obavezan, al je VELIKU PLUS):
|
|
 | |
Mosa ultra

Broj postova: 1 Join date: 2011-08-22
 | Naslov komentara: Re: Kako izvrisiti prijavu Mon Aug 22, 2011 1:08 pm | |
| -Nick :Mosa ultra -Godište :94 -Ime i Prezime :Mahir zećo -Koliko dnevno provodite na serveru :kako kad zavisi s kojim nickom -Zašto Baš Vi admin ? :imam iskustva -Conntact (FB) :mahirhz zeco -Reklama(mjesta na kojima ste reklamirali CS All iN All STaRS): -Demo(nije obavezan, al je VELIKU PLUS): |
|
 | |
SeXTaZa

Broj postova: 1 Join date: 2011-09-03
 | Naslov komentara: Re: Kako izvrsiti prijavu Sat Sep 03, 2011 7:23 am | |
| -Nick :aDoL1No.O! -Godište :1980 -Ime i Prezime :Adnan Zukanovic -Koliko dnevno provodite na serveru :Novi sam a provodim oko 2-3-4h -Zašto Baš Vi admin ? :zato jer znam sve mozda sve komande i znam prepoznati citera -Conntact (FB) :Adnan ZuKa Zukanovic -Reklama(mjesta na kojima ste reklamirali CS All iN All STaRS):JJKM,spaladium public,zonecszombie. -Demo(nije obavezan, al je VELIKU PLUS):nemam ga |
|
 | |
Baby

Broj postova: 3 Join date: 2011-09-07 Age: 20 Lokacija: Beograd
 | Naslov komentara: Re: Kako izvrisiti prijavu Wed Sep 07, 2011 4:25 am | |
| -Baby -1992 -Denis Lazarevic -Dnevno mozda 3 sata i vise..... -Imam dosta iskustva sa adminom, bio sam admin na cool public dok nisam prestao da igram cs....mogu i da placam admina nije problem...... - Denis Lazarevic (cirilicom sam upisan) - Reklamirao sam samo kod mojih drugova....tj reko im da je ok server - nemam demo imam slike..... |
|
 | |
PUNISHER
Broj postova: 28 Join date: 2011-07-27
 | Naslov komentara: Re: Kako izvrisiti prijavu Wed Sep 07, 2011 5:19 am | |
| FREE admina mogu dobiti samo redovni igraci,,oni koji zele kupiti admina nek me kontakt na fb STARS GAMING, |
|
 | |
eXer

Broj postova: 1 Join date: 2011-09-09 Age: 14
 | Naslov komentara: Re: Kako izvrisiti prijavu Fri Sep 09, 2011 5:36 pm | |
| | bohm (citat): | Kako konkurisati za admina !!!! Otvorite Novi Topic upisete Konkurs za admina a ispod popunite slijedece :
-Nick :eXer' -Godište :1998 -Ime i Prezime :Luka Ćavar -Koliko dnevno provodite na serveru : 4-5 sati -Zašto Baš Vi admin ? :imao sam admina prije 2 tjedna i jedan me ban mislio da imam chit i želim admina nazad -Conntact (FB) :Lukaa Ćavar -Reklama(mjesta na kojima ste reklamirali CS All iN All STaRS):Govorio sam svojim prijateljima o serveru -Demo(nije obavezan, al je VELIKU PLUS):
*Svaka prijava koja ne bude pisana po ovim uputama bit' će odbijena tj Izbrisana ! |
|
|
 | |
praW.

Broj postova: 7 Join date: 2011-09-09
 | Naslov komentara: Re: Kako izvrisiti prijavu Fri Sep 09, 2011 7:27 pm | |
| -Nick :praW. -Godište :95 -Ime i Prezime :Dejan Jevtic -Koliko dnevno provodite na serveru :2-3 sata (ako me nebanuju  ) -Zašto Baš Vi admin ? :pa mislim da bi mi dobro islo ali i svidja mi se server i admini -Conntact (FB) :Dejan Jevtic -Reklama(mjesta na kojima ste reklamirali CS All iN All STaRS):Drugi serveri FB STRANICE FB profili pojedinih .. -Demo(nije obavezan, al je VELIKU PLUS):nmg da stavljam demo nigdje .. nez sto :/ |
|
 | |
KuZo^

Broj postova: 1 Join date: 2011-10-16
 | Naslov komentara: Re: Kako izvrisiti prijavu Sun Oct 16, 2011 4:15 pm | |
| -Nick:NeTFraGz # KuZo^ -Godiste:99 -Ime i Prezime:Aleksandar Prec -Kolko dnevno provodite na serveru:Svaki dan kada imam vremena i uvek posle skole tj. 2-3h -Zasto Bas Vi admina ? :pa jer imam iskustva sa adminom i zato sto je DOBAR SRW -Conntact (FB) :Aleksandar KuZo -Reklama(mejsta na kojima ste reklamirali CS All iN All STaRS):FB Stranice,FB profili -Demo(nije obavezan,al je VELIK PLUS): |
|
 | |
Asko Admin
Broj postova: 46 Join date: 2011-07-18
 | Naslov komentara: Re: Kako izvrisiti prijavu Sat Oct 29, 2011 11:21 pm | |
| Neki prihvaceni, neki ne. svi ste obavjesteni preko fejsa. LOCK IDE! konkurs je zavrsen |
|
 | |
|